VGAfotoinstant fotògraf book portfolio phographer retrat portrait Fotograf a estones, disfrutant dels instants. Vols tenir un instant de la teva vida, per no oblidar? TFCD hobie, sport, ... lo important ho poses tu!! fem-ho!!

En primer lloc, haig de donar-te les gràcies per dedicar-me uns segons.

El meu nom és Victor.

Sóc persona de poques paraules, i m'és difícil trobar la meva pròpia descripció.

L'únic objectiu que tinc és el de gaudir d'un art i d'uns instants, captats, registrats, fotografiats .... en definitiva uns segons que ja no desapareixeran mai. Uns instants que com més passi el temps més gaudiré en mirar-los.

Sóc un fotògraf jove amb ganes de volar, em vaig cansar de la fotografia en automàtic.... vaig canviar a manual  i ara decideixo jo com serà la fotografia.

Incansable de l'Estany de Banyoles.

Tens una afició, una idea, un ofici o un moment en la teva vida que vols immortalitzar o vols un book....? contacte amb mi i crearem el teu instant.

Només desitjo que gaudeixis de les fotografies tant, com jo en fer-les.

  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanca Facebook Icono
Víctor

Sobre mi

Girona   Banyoles

Tel: 627591142

Contacte

com treballo ?


És molt fàcil, si el projecte és teu, només has de dir que vols i ens posem en marxa per aconseguir el teu objectiu.

Si el projecte és meu, treballo en format TFP (time for print) o  TFCD (time for  cd), serien les dues maneres d'intercanvi de treball entre fotògraf i model. No són sessions fotogràfiques remunerades!! ningú paga res. El fotògraf aporta el resultat fotogràfic i el o la model cedeix els drets d'imatge amb la seva imatge.                                 En parlem?!

 

 

Cada segon que vivim és nou i únic del univers, un moment que mai tornarà

Pau Casals

Success! Message received.

Chat